Materiaal onafhankelijk bouwen

Haasnoot Bruggen: Materiaalonafhankelijk en veelzijdig.

We kunnen elk type materiaal leveren en gebruiken. Een brug bestaat vaak uit een combinatie van verschillende materialen (zoals beton, hout, metaal, composiet en bamboe).

Het bewust kiezen van materialen wordt steeds belangrijker. Naast technische eigenschappen, uitstraling en kosten spelen duurzaamheid, levensduur en verantwoord gebruik van natuurlijke bronnen een cruciale rol in het besluitvormingsproces.

Haasnoot Bruggen adviseert materiaalonafhankelijk over de meest geschikte materiaalkeuzes en de optimale combinaties voor uw brug. We bepalen eerst het doel, gebruik en de eisen van de opdrachtgever, waarna we de materiaalkeuze vaststellen.

Interessante ontwikkelingen

Met bamboe composiet bouwen

Werken bij Haasnoot Bruggen

Met de introductie van BambooTeq Bamboe composiet zijn de mogelijkheden toegenomen. Naast hout of composiet (gvk) is bamboe composiet van BambooTeq een nieuwe mogelijkheid. Voor de bijzondere brug (foto) voor Fource Logistics is nadrukkelijk voor bamboe composiet gekozen door opdrachtgever en architect. De bamboe planken zijn voorzien van DeckGrip zwaluwstaart strips als anti slip oplossing.

OdinBridge® de betaalbare kleine brug (beton)

OdinBridge® is een nieuw ontwerp van Haasnoot Bruggen. Odin is een kleine krachtpatser onder de bruggen. OdinBridge® is minimaal geschikt voor 2 x 8 ton aslast. Dat wil zeggen dat u de brug kunt gebruiken met uw auto en tevens geschikt is voor incidenteel gebruik zoals met verhuiswagens.

Interessante berichten over materiaal onafhankelijk bouwen

Andere interessante berichten

Aanbevolen

Veel gelezen berichten