Materiaal onafhankelijk bouwen

Haasnoot Bruggen werkt materiaal onafhankelijk

en kan elk soort materiaal leveren en toepassen. Een brug is meestal een combinatie van meerdere soorten materialen (beton, hout, metaal, composiet en bamboe).

Bewust kiezen van materiaalsoorten is steeds belangrijker geworden. Naast de technische eigenschappen, uitstraling en kosten zijn vraagstukken als duurzaamheid, levensduur en verantwoord gebruik van natuurlijke bronnen een wezenlijk onderdeel van de besluitvorming geworden.

Haasnoot Bruggen adviseert onafhankelijk over de juiste materiaalkeuzes en de beste samenstelling hiervan voor uw project. Wij zullen altijd doel, gebruik en eisen van de opdrachtgever eerst bepalen, dan volgt de materiaalkeuze.

Interessante ontwikkelingen

Met bamboe composiet bouwen

Werken bij Haasnoot Bruggen

Met de introductie van BambooTeq Bamboe composiet zijn de mogelijkheden toegenomen. Naast hout of composiet (gvk) is bamboe composiet van BambooTeq een nieuwe mogelijkheid. Voor de bijzondere brug (foto) voor Fource Logistics is nadrukkelijk voor bamboe composiet gekozen door opdrachtgever en architect. De bamboe planken zijn voorzien van DeckGrip zwaluwstaart strips als anti slip oplossing.

OdinBridge® de betaalbare kleine brug (beton)

OdinBridge® is een nieuw ontwerp van Haasnoot Bruggen. Odin is een kleine krachtpatser onder de bruggen. OdinBridge® is minimaal geschikt voor 2 x 8 ton aslast. Dat wil zeggen dat u de brug kunt gebruiken met uw auto en tevens geschikt is voor incidenteel gebruik zoals met verhuiswagens.

Interessante berichten over materiaal onafhankelijk bouwen

Andere interessante berichten

Aanbevolen

Veel gelezen berichten