Architect

De laatste jaren is de samenwerking met architecten en landschapsarchitecten flink gegroeid. Wij weten de weg naar de architecten bij vraagstukken en omgekeerd weten de architecten ons te vinden bij de oriëntatie van mogelijkheden, constructieve vraagstukken en kostenramingen. De samenwerking met architecten is een krachtige combinatie gebleken bij veel projecten.

Voorbeelden van samenwerkingen met architecten:

Cepezed en Haasnoot Bruggen
Bruggen bij ArsenaalDelft winnen le comteprijs 2021 én publieksprijs! Samenwerking tussen Cepezed architecten, Cepezed projecten en Haasnoot Bruggen.

Wurck en Haasnoot Bruggen
Met Wurck hebben we meerdere projecten gedaan. Tiel is een goed voorbeeld waarin creativiteit en techniek op de juiste manier samenkomen.

NOHNIK en Haasnoot Bruggen
Met ontwerpbureau NOHNIK hebben we meerdere bruggen voor Weert gerealiseerd. NOHNIK heeft met hun creativiteit weer een nieuwe vorm bedacht.

Bureau Stoep en Haasnoot Bruggen
Met Bureau Stoep uit Den Haag hebben wij al meerdere projecten gerealiseerd. Naast tal van creatieve bruggen ontwerp Bureau Stoep schitterende ontwerpen voor straatmeubilair. De steiger bij station Delft is ook een ontwerp van Bureau Stoep.

Ecopassage_plein06_marku

Echo en Haasnoot Bruggen
Wij hebben met veel plezier gewerkt aan een bijzonder project in opdracht van Markus en in samenwerking met de landschapsarchitecten van Echo Urban Design.

Interessante berichten voor architecten

Aanbevolen

Veel gelezen berichten