Bruggen voor projectontwikkelaars

Als u projectontwikkelaar bent en bruggen in uw ontwikkeling heeft dan is Haasnoot Bruggen een ervaren partij waar u goed mee kan werken. Behalve dat wij alle soorten bruggen kunnen ontwerpen en bouwen bieden wij projectontwikkelaars verschillende brugsystemen om flexibel en kostenefficiënt een familie van bruggen te realiseren.

Ook zaken als afstemming met de gemeente, de architect en de stedenbouwkundige vallen binnen de scope van onze werkzaamheden. Daarnaast verzorgen wij ook de aanvraag van de vergunningen namens u. En met een team van civiel technische mensen zorgen wij voor het projectmanagement rondom de bruggen.

Enkele voorbeelden samenwerkingen met projectontwikkelaars.

2 bruggen en 2 vlonders voor “Woonpark Hoevelaken”

Haasnoot_BPD_Hoevelaken_leuning
BPD Ontwikkeling BV Regio Noord-West

Binnen het project is 1 ThorcaBridge® wegverkeersbrug, 1 fiets-/voetgangersbrug en 2 vlonderbruggen gerealiseerd in opdracht van BPD. Haasnoot Bruggen heeft dit project vanaf het ontwerp tot en met de realisatie verzorgt.  Door de keuze voor de ThorcaBridge® en BambooTeq bamboecomposiet is gekozen voor duurzame constructies en materialen, maar ook een hoge esthetische waarde.

Met woonpark Huize Hoevelaken krijgt Hoevelaken prachtige nieuwe buren. In een parkachtige setting worden circa 180 verschillende woningen ontwikkeld. Voor starters, senioren (levensloopwoningen), gezinnen en natuurliefhebbers.

Overige bijzonderheden:

  • Logo van woonpark Hoevelaken in leuning verkeersbrug verwerkt.
  • Verkeersbrug bevat een dubbele toog, waardoor de brug in een bocht mee kan lopen in het plan.

Brug en vlonder ontwerp en realisatie voor AM in Utrecht.

21104 - Utrecht - Brug en steiger met schoprand - aanzicht 2
AM Wonen B.V., Noord - Holland

Beperkt budget, geen ontwerp en strakke deadline. Dat was de uitdaging van Vastgoedontwikkelaar AM. Die uitdaging zijn wij natuurlijk aangegaan. En met succes.

Met ons ontwerpteam hebben wij een variantenstudie gemaakt om binnen het budget zowel een brug als een rolstoelvriendelijke steiger te kunnen realiseren. Uit eindelijk heeft AM uit een serie ontwerpen 3 ontwerpen op de shortlist gezet en later een definitieve keuze gemaakt.

Aanvullend is gekozen voor duurzame materialen, waaronder FSC gecertificeerd hout en voor een onderhoudsarm ontwerp. Ook goed om te weten is dat Haasnoot Bruggen de productie met haar zonnepanelen volledig CO2 neutraal heeft uitgevoerd.

.

14 bruggen voor Slokker Vastgoed, Lont en Sweco.

De Treffe, Heerenveen.

Slokker Vastgoed en Lont hebben het nieuwbouwplan De Treffe ontwikkeld in het noordelijk deel van de wijk Skoatterwâld. In deze aantrekkelijke groene en waterrijke omgeving worden 61 woningen in twee fases gerealiseerd.

Haasnoot Bruggen heeft de opdracht gekregen om voor deze fraaie woonwijk 14 duurzame bruggen te realiseren.

Slokker, Lont, Sweco, Baljon en Haasnoot Bruggen beschermen met het gebruik van FSC hout in het project  190.000 m2 bos de komende 30 jaar! De berekening met de milieu impacttool is van adviesbureau Ernst & Young (EY).

Landschapsarchitect Baljon uit Amsterdam is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Interessante berichten voor projectontwikkelaars