Werken bij

De uitdagingen waar wij als bedrijf voor staan.

Haasnoot Bruggen (sinds 1962) is een familiebedrijf waar mensen graag werken en blijven. De goede sfeer en de uitstekende faciliteiten spelen daarbij een belangrijke rol. Haasnoot Bruggen besteedt veel aandacht aan het personeelsbeleid.

Werken in de civiele techniek is boeiend, afwisselend en uitdagend. En al helemaal in de bruggenbouw. Kom ook werken bij Haasnoot Bruggen!

Werken bij Haasnoot Bruggen

Groei in kennis.

Groei in omvang is nooit ons doel geweest. We zoeken de groei in kennis en verdere verdieping in onze bruggenbouw specialisatie en de vele fascinerende spin-offs die het met zich meebrengt. Van het één komt het ander. De uitdaging is om alle nieuwe kansen te benutten. Daar hebben wij ambitieuze collega’s voor nodig.

Van ‘normaal’ naar circulair.

We zitten als bedrijf en branche in de overgang van ‘normaal’ bouwen en werken naar circulair denken en bouwen. Een flinke opgaaf. Kort gezegd: we moeten slimmer, efficiënter en innovatiever gaan werken. Op weg naar een betere wereld, waarin straks circulair het nieuwe normaal is.

Verandering vraagt om mensen met ambitie.

De bouw en infra staan voor grote uitdagingen.
De uitstroom van vakmensen die met pensioen gaan. De energietransitie, circulair bouwen, toepassing van technologie. En zo nog veel meer. Wij zoeken daarom mensen met ambitie.

Welke rol past bij jouw?

Een leuke en gezond werkklimaat
Een familiebedrijf waar we voor elkaar klaar staan

Hieronder een korte impressie van ons.

+ een gemiddeld dienstverband van 15,6 jaar (inclusief leerlingen)
+ 1,5% ziekteverzuim

Werken in de bouw, civiele techniek, metaal en gww en werken in jouw regio Aerdenhout, Beinsdorp, Bennebroek, Bloemendaal, De Zilk, Heemstede, Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Lisserbroek,
Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Overveen, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg ZH, Vogelenzang, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Zoeterwoude, Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn. Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Zwammerdam, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Ter Aar, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat, Zevenhoven, Hoogmade, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oude Ade, Oude Wetering, Roelofarendsveen, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Woubrugge, Aalsmeerderbrug, Badhoevedorp, Boesingheliede, Cruquius, Haarlemmerliede, Halfweg, Hoofddorp, Lijnden, Nieuwebrug, Oude meer, Rozenburg, Spaarndam, Vijfhuizen en Zwanenburg.

Aanbevolen

Veel gelezen berichten