Bruggen

Wij ontwerpen en bouwen allerlei soorten bruggen, variërend van kleine landbouwbruggen tot verkeersbruggen en alles daartussenin. We realiseren eenvoudige, bijzondere, complexe, design- en traditionele bruggen. Kortom: wij zijn gespecialiseerd in alles wat met bruggen te maken heeft.

 

Uitgelichte bruggen:

Ultra slanke brug

Oegstgeest_slanke_brug_Haasnoot_Bruggen

Slank, sterk en stijf.
De ThorcaBridge® systeembruggen zijn slank, stijf en sterk. Lange levensduur en onderhoudsarm. Van kleine toegangsbruggen tot wegverkeersbruggen. ThorcaBridge® is in een korte periode een begrip geworden in de bruggenbouw.

Vraag een offerte aan.

Kleine krachtpatser

OdinBridge® toegangsbruggen van Haasnoot Bruggen BV

Nieuw
Haasnoot Bruggen heeft een nieuw type betonbrug ontworpen. Ideaal voor bijvoorbeeld parken (golf) of particulieren die een toegangsbrug zoeken. De OdinBridge® is een kleine krachtpatser.

Vraag een offerte aan.

Ultra slanke verkeersbrug

Nieuw
Een verkeersbrug die slank kan zijn. ThorcaBridge® wegverkeersbrug: verkeerscategorie 3 en 4. Een brug voor alle verkeer. Belasting conform belastingsmodel 1 (BM1/LM1) met dynamische belastingberekeningen.

Vraag een offerte aan.

Het Bruggen Inspiratie Centrum (BIC) is nu open

Bezoek het unieke Bruggen Inspiratie Centrum om ideeën op te doen. Een wereld van ideeën, materialen en mogelijkheden gaat voor u open.
Bepaal nu zelf direct een dag en tijd van uw bezoek. Wij zullen er voor zorgen dat wij er zijn.

Laat u adviseren.

Als u meer wilt weten en de mogelijkheden wilt bespreken voor uw project neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of bel direct 071 402 17 44 of stuur een e-mail naar info@haasnootbruggen.nl

Leestips:

Offerte aanvragen?

Als u een offerte wilt aanvragen dan kunt nu direct gebruiken maken het offerte aanvraagformulier. Bij dit formulier kunt u eventuele bestanden en foto’s direct uploaden. Of bel direct 071 402 17 44 of stuur een e-mail naar info@haasnootbruggen.nl

Oude brug verkopen of inruilen?
Kies voor circulair bruggen bouwen met Haasnoot Bruggen.