Bruggen voor particulieren

Een goed begin.

Een brug is een flinke uitgave voor particulieren. Als u een bestaande woning koopt met een brug en er zijn onderhoudswerkzaamheden nodig dan doet u er verstandig aan om vooraf een specialist van Haasnoot Bruggen de brug te laten inspecteren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan na aankoop. Ook als u een kavel koopt waar een brug moet komen dan is vooraf advies inwinnen raadzaam.

Foto: hierboven ziet u een ultra slanke ThorcaBridge® als toegangsbrug die wij gerealiseerd hebben bij een fraaie villa in Rotterdam.

Welke stappen kunt u verwachten:

 1. U stuurt ons uw informatie over de beoogde locatie van de brug. Dit kan telefonisch, per email of met een speciaal formulier voor uw aanvraag.
 2. Wij nodigen u graag uit in onze fabriek. Zo kunt u verschillende materialen en voorbeelden van andere projecten bekijken.
 3. Gezamenlijk bespreken wij uw wensen en eisen. Ook attenderen wij u op eventuele risico’s en kansen.
 4. We bespreken een ontwerp richting.
 5. Met alle voorgaande punten maken wij een begroting.
 6. Wij nemen de begroting met u door en attenderen u ook op eventuele besparingsmogelijkheden.
 7. Als de offerte en definitieve uitgangspunten akkoord zijn maken wij samen met u een planning.
 8. Wij doen namens u ook de aanvraag voor vergunningen. Dat is makkelijk voor u omdat wij dan direct de vragen van de vergunningverlener kunnen beantwoorden.
 9. Het is ook goed om te weten dat wij van A tot Z alles verzorgen van ontwerp, tekeningen en berekeningen, productie tot plaatsing.

Tips:

 • Bent u van plan een kavel te kopen waar u zelf moet zorgdragen voor een eigen toegangsbrug óf bent u van plan een huis te kopen met eigen toegangsbrug die waarschijnlijk onderhoud nodig heeft? Neem dan mogelijk contact op voor een vrijblijvende kostenraming. Zo komt u na de koop niet voor onaangename verrassingen te staan.
 • Twijfelt u aan de veiligheid van een bestaande brug? Neem dan contact met ons op voor een inspectie.

Klein en sterk

OdinBridge® is minimaal geschikt voor 2 x 8 ton aslast. Dat wil zeggen dat u de brug kunt gebruiken met uw auto en dat de brug tevens geschikt is voor incidenteel gebruik zoals met verhuiswagens. Kortom: meer heeft u niet nodig.

Betaalbare toegangsbrug voor particulieren

Haasnoot Bruggen heeft een nieuw brugtype ontworpen dat heel geschikt is voor particulieren. OdinBridge® is een slanke betonbrug uit één stuk. Een kleine krachtpatser die onderhoudsarm is en waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft.

Alle varianten leuningen zijn mogelijk. Met of zonder slijtlaag voor het brugdek.

Maak een afspraak voor uw toegangsbrug.

Interessante berichten voor particulieren

Aanbevolen

Veel gelezen berichten