Over

In onze wereld draait alles om bruggen
In alle soorten en varianten
Bruggen ontwerpen, bouwen en plaatsen
is sinds 1962 onze specialisatie
Kortom: alles bruggen

alles. voor je collega’s

Een hecht team en klaarstaan voor elkaar als collega’s. Alleen dan kan je alles over hebben voor de klant. Ons familiebedrijf bestaat uit een hechte groep van gedreven mensen met een gemiddeld dienstverband van 15,6 jaar incl. leerlingen. Al jaren een zeer laag ziekteverzuim, 1 tot 1,5%.

alles. voor de klant

Extra stappen zetten voor onze opdrachtgevers maakt het verschil. Meer willen leveren is de sport binnen ons bedrijf en de reden voor u om zaken met ons te blijven doen op de lange termijn. Bij Haasnoot Bruggen is alles gericht op lange termijn.

aan alles. gedacht

Het is goed als een leverancier vooruit denkt, meedenkt en de klant kan behoeden voor ongemak en (be)dreigingen. Zo beoordelen wij onze leveranciers en zo willen wij zelf zijn als uw leverancier.

alles. kwaliteit

Groei in omvang is nooit onze doelstelling geweest. Continuïteit is ons streven door aandacht te schenken aan en oog te hebben voor detail, hoge normen, bedrijfsethiek, deskundigheid en vakmanschap.

alles. innovatie

Door innoveren hebben wij sinds 1962 ons bestaanrecht opgebouwd. Innoveren heeft van ons een onafhankelijk bedrijf gemaakt. Daarom heeft innovatie echte betekenis voor ons.

alles. circulair en duurzaam

De rijksoverheid heeft als doel 100% circulair vanaf 2050. De opgaaf is groot. We zullen nog slimmer en efficiënter moeten werken. Deze inzet is bij ons al lang geleden begonnen.

Ziet u mogelijkheden om samen te werken vanuit uw expertise of wilt u een nieuw project met ons bespreken, neem dan contact met op ons. Bel 071 402 17 44 of stuur een email naar info@haasnootbruggen.nl

Opdrachtgevers beoordeelde Haasnoot Bruggen over 2021
met een gemiddeld cijfer van 8.1 voor de samenwerking en een 8 voor het eindproduct.

Sinds 1962 en door heel Nederland

Een belangrijk kenmerk van onze aanpak is dat wij alles van A tot Z zelf uitvoeren en beheersen.
Met als resultaat meer controle en minder faalkosten.

Wij ontwerpen, berekenen, bouwen en plaatsen:

Haasnoot Bruggen werkt voor gemeenten, provincies, recreatiegebieden, waterschappen, particulieren, aannemers, ingenieursbureaus, architecten en projectontwikkelaars.

De bouw van de bruggen vindt plaats in een moderne fabriek. Hierin is jaren geleden geïnvesteerd om de bouw zo efficiënt mogelijk te  laten verlopen met maximale veiligheid voor onze medewerkers en minimaal hinder voor bewoners en bedrijven op locatie. Ook het aantal transportbewegingen (CO2 emissie) wordt hiermee tot een minimum gereduceerd. De fabriek is in 2004 geheel duurzaam en ecologisch verantwoord ontworpen en gebouwd. Zo verbruiken alle kantoren samen niet meer energie dan een gemiddeld woonhuis.

Vermeldingen en awards

2021 Le Comteprijs 2021 én publieksprijs
Winnaar bruggen bij Arsenaal Delft

2013 InfraTech
Nominatie InfraTech Innovatieprijs Toegepaste Innovatie

2011 De Best Managed Companies (Deloitte-VNO NCW)
Winnaar award Beste Managed Companies 2011 van Nederland

2010 De Best Managed Companies (Deloitte-VNO NCW)
Winnaar award Beste Managed Companies 2010 van Nederland

2010 FSC International / Nederland
Nominatie FSC award 2010

2008 Rijnstreek Business
Winnaar in de sector bouw, installatie en techniek. Sterkste schakelverkiezingen 2008

Haasnoot Staal BV

is een zusteronderneming van Haasnoot Bruggen BV. Haasnoot Staal is de staalexpert met gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers.

Onze kwalificaties

CO2-prestatieladder

Haasnoot Bruggen werkt al jaren volgens de nieuwste richtlijnen, hierdoor hebben we besloten de “CO2-prestatieladder” te implementeren in de bedrijfsvoering. Wij vinden het als organisatie belangrijk onze verantwoording te nemen ook als het gaat om CO2-reductie.

Met behulp van de CO2-prestatieladder worden de te nemen maatregelen zichtbaar gemaakt met betrekking tot besparing en duurzaam gebruik van: brandstof, energie, materieel, materiaal en afvalstromen.

CO2-Bewust certificaat

SKAO

De Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) is verantwoordelijk voor alle zaken die de CO2-ladder betreft. Op de website van de SKAO hebben wij ook een pagina met informatie over de CO2-reductie van ons bedrijf.
Klik hier voor meer informatie op de website van de SKAO

Haasnoot Bruggen is sinds 1997 FSC gecertificeerd.
FSC® Certificaat (C010921)

De Forest Stewardship Council® (FSC®) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door de grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties.

Hout- en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Door voor FSC te kiezen, draagt u direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat u het bos op deze manier economische waarde geeft, zorgt u ervoor dat het behouden blijft.

FSC® Certificaat voor Haasnoot Bruggen BV

ISO (NEN-EN 9001:2015) certificaat voor Haasnoot Bruggen BV en Haasnoot Staalbouw

Voor het toepassingsgebied: het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van bruggen.

ISO (EN ISO 3834-2) certificaat voor Haasnoot Staal BV

Voor het toepassingsgebied: het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van bruggen.

Haasnoot Staal TuV-cert-EN-ISO-3834-2

CE (NEN-EN 1090-1) certificaat voor Haasnoot Bruggen BV

Voor het toepassingsgebied: het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van bruggen.

Haasnoot Bruggen NEN-EN 1090-1

CE (NEN-EN 1090-1 EXC-3) certificaat voor Haasnoot Staal BV

Voor het toepassingsgebied: het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van bruggen.

Haasnoot Staal NEN-EN 1090-1 EXC-3

VCA (2017/6.0) Certificaat voor Haasnoot Bruggen BV

VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

Haasnoot Bruggen VCA 2017 6.0

VCA (2017/6.0) Certificaat voor Haasnoot Staal BV

VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

Haasnoot Staalbouw VCA 2017 6.0

Erkend leerbedrijf Kenteq Certificaat voor Haasnoot Staal BV
Bewijs lidmaatschap Bouwend Nederland
De MVO-Wijzer versie 3.1