Gemeente

Informatiepagina voor gemeenten, provincies en waterschappen.

Partner voor gemeenten, waterschappen en provincies.

Met onze schat aan ervaring met het werken voor gemeenten, waterschappen en provincies in Nederland, zijn wij een vertrouwde partner voor onze opdrachtgevers. Zij doen dagelijks een beroep op onze expertise en ervaring. Door onze ervaring kunnen gemeenten tijd en geld besparen en profiteren zij van een betere kwaliteit. Wij werken efficiënt en voorkomen fouten en problemen, waardoor het proces van idee tot realisatie voorspelbaar blijft.

Ervaring omvat niet alleen het begrip van de gebruiken en processen binnen een overheid, maar ook bijvoorbeeld wanneer bepaalde vergunningen geregeld moeten worden, wat belangrijke argumenten en eisen zijn, en de kennis van wet- en regelgeving. Daarnaast is het delen van kennis en ervaring met andere overheden van groot belang. Kortom, door onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij precies wat er bij onze opdrachtgevers leeft en waar zij behoefte aan hebben.

Bij Haasnoot Bruggen staat naast ervaring ook praktische insteek centraal. Wij bedienen onze opdrachtgevers namelijk van A tot Z, zodat zij volledig ontzorgd worden en wij een succesvol eindresultaat kunnen garanderen.

Vraag een offerte aan voor uw project.

Uw oude brug verkopen of inruilen?

Brug_verkopen_inruilen_Haasnoot_Bruggen

Kies voor circulair bruggen bouwen met Haasnoot Bruggen. Lees er alles over en doe mee!

Bij Haasnoot Bruggen staat duurzaamheid centraal en zetten we ons in voor circulair bruggen bouwen. We gaan de volgende stap maken in circulair bruggen bouwen. Wij zijn actief op zoek naar herbruikbaar materiaal, met name van oude bruggen, om een nieuwe bestemming te geven. Als u een brug bezit die niet langer voldoet of waarbij de herstelkosten te hoog zijn in vergelijking met een nieuwe brug, neem dan contact op met Haasnoot Bruggen voor de beschikbare opties.

Onderhoud en inspecties met oog voor de uitvoering.

Onderhoud bruggen door Haasnoot Bruggen

Haasnoot Bruggen beschikt over uitgebreide expertise en praktijkervaring op het gebied van onderhoud bruggen.

We zijn al meer dan zestig jaar actief in zowel regulier als groot onderhoud en instandhouding van bruggen. Sinds de jaren tachtig is dit een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten geworden.

Daarnaast werken we dagelijks voor diverse gemeenten, waarbij we hun bruggenareaal beheren en zelfstandig jaarlijkse inspectierondes uitvoeren. Na deze rondes maken we rapportages of voegen we direct de nieuwste bevindingen toe aan een bestaand beheersysteem.

Lees meer over onderhoud van bruggen.

Gemeenten, waterschappen en provincies

hebben voor ons als bruggenbouwer een gelijk profiel. De wensen en eisen hebben sterke overeenkomsten. Lees ook de artikelen op ons BruggenBlog. Handige informatie en artikelen over bruggen ontwerpen en bruggen bouwen.

Het begint vaak met een goed ontwerp voor een brug.

heembouw-fource-logistics-exterieur

Een goed ontwerp laat zich niet snel vastleggen in een absolute waarde. Creatie en creativiteit zijn gelukkig van en voor iedereen. Bij Haasnoot Bruggen ontwerpen we altijd met oog voor de uitvoering. Een goed ontwerp voldoet aan de eisen van vandaag en is ook voorbereid op de toekomst.

Ons ontwerpteam heeft veel ervaring met het ontwerpen van bruggen. Technisch goed, zonder twijfel. Maar ook esthetisch en creatief verrassend! Wilt u meer halen uit uw budget? Laat u dan verrassen door ons ontwerpteam met voorstellen en voorbeelden.

Bezoek het Bruggen Inspiratie Centrum.

Haasnoot_Bruggen_BIC-10

Laat u inspireren aan de hand van voorbeelden, materialen en Virtual Reality presentaties in het Bruggen Inspiratie Centrum. Praat met elkaar over mogelijkheden, duurzaamheid en alle andere onderwerpen als het gaat om bruggen.

Maak een afspraak. Kies zelf een dag en tijd.

Laat een variantenstudie maken. Haasnoot Bruggen vergroot uw inzicht en maakt deze stap zeer toegankelijk én betaalbaar.

Bruggen ontwerpen met Haasnoot Bruggen

Haasnoot maakt het betaalbaar

Bij nieuwe projecten is een variantenstudie vaak de basis voor een goed begin. Bij Haasnoot Bruggen loont een variantenstudie ook voor kleinere projecten. Wij inventariseren uw eerste wensen, eisen en ideeën en zetten deze om in verschillende schetsontwerpen.

Elke variant wordt voorzien van consequenties voor onder andere het budget, levensduur, beheer en onderhoud, duurzaamheid (circulariteit en MKI score) gebruiksvriendelijkheid, uitvoering en natuurlijk esthetiek. Zo kunt u een wel overwogen besluit nemen. Lees meer over onze bruggen ontwerpafdeling.

Neem contact op met Haasnoot Bruggen als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten. Ook kunnen wij u goede voorbeelden laten zien van andere variantenstudies.

Uw gemeente kan veel meer doen voor hetzelfde budget. Neem de proef op de som en leg uw uitdaging bij ons neer.

21104 - Utrecht - Brug en steiger met schoprand - aanzicht 2

Een sprekend voorbeeld dat onze aanpak werkt

In Utrecht (zie plaatje) was er budget voor alleen een eenvoudige brug. Er was geen budget voor een ontwerp. Wij hebben een design brug ontworpen met 3D visuals, aangevuld met een riante rolstoelvriendelijke vlonder. Met de beste MKI scores en volledig CO2 neutraal geproduceerd. Alles binnen hetzelfde budget!

Onze visie rondom bruggen in de openbare ruimte is dat er veel meer gedaan kan worden met een budget. De combinatie ontwerp, functionaliteit en geïntegreerde processen bieden veel kansen. Wij benutten onze ervaring van 60 jaar bruggenbouw maximaal. Daarmee durven wij zelfs te stellen dat de kwaliteit van het eindproduct voor u als opdrachtgever én de gebruikers hoger zal zijn.

Wij bewijzen dit bijna dagelijks en al jarenlang. En wij verrassen opdrachtgevers keer op keer op een positieve manier. Meer doen met hetzelfde budget, dat kan echt. Wij hebben tal van goede voorbeelden en gaan graag met u in gesprek.

Leg uw uitdaging bij ons

Neem de proef op de som en neem contact op met ons team van bruggenbouwers. Uw uitdaging gaan wij zonder meer met u aan.

Wij organiseren alles voor uw brug

Eisen en
ontwerp
20032 - Schiedam - Brug Noordvest modern zonder trap - aanzicht 2

Met ons ontwerp team maken wij schetsen, VO, DO en UO. In 2D, 3D en 3D animaties.

Tekenen
en berekenen
Arjan Pols Haasnoot Bruggen

Onze ingenieurs en constructeurs maken de tekeningen en berekeningen.

Vergunningen en toetsingen
Paul Verbaken

Toetsing ROK, LIOR en WKB dossier. Wij doen ook alle benodigde aanvragen voor vergunningen.

Planning
en productie
Constructiebankwerkers - lassers

Wij verzorgen het gehele projectmanagement van A tot Z. Levering bruggen in hout, staal, composiet, beton en onderdelen van bamboe.

Logistiek en afzettingen
Vrachtwagenchauffeur

Wij organiseren alle transporten over weg en water. Afzettingen en bewonersbrieven.

Funderingen en plaatsing
bruggen_ArsenaalDelft_inhijsen_daglicht_Lucasvanderweer

Wij zorgen zelf voor de inmetingen, funderingen en plaatsingen.

Mogelijk interessante berichten voor gemeenten, provincies en waterschappen.