Gemeente

Informatiepagina voor gemeenten, provincies en waterschappen.

Wij hebben nagenoeg voor elke gemeente, elk waterschap en elke provincie in Nederland al gewerkt en werken nog dagelijks aan verschillende projecten door heel Nederland.

Wij verzorgen alles van begin tot eind. Maar dan ook echt alles. Zelfs de aanvraag voor de vergunningen doen wij namens de gemeente. Maar denk ook aan het benodigde opleverdossier WKB. Waar wij vroeger vooral de ‘uitvoerende partij’ waren zijn wij tegenwoordig steeds vaker vroeg betrokken bij projecten. Sinds wij actief zelf ontwerpen maken en onze opdrachtgevers het gemak hiervan hebben ontdekt, werken wij veel intensiever samen.

Vraag een offerte aan voor uw project.

Gemeenten, waterschappen en provincies

hebben voor ons als bruggenbouwer een gelijk profiel. De wensen en eisen hebben sterke overeenkomsten. Lees ook de artikelen op ons BruggenBlog. Handige informatie en artikelen over bruggen ontwerpen en bruggen bouwen.

Het begint vaak met een goed ontwerp voor een brug.

heembouw-fource-logistics-exterieur

Een goed ontwerp laat zich niet snel in een absolute waarde vastleggen. Creatie en creativiteit is gelukkig van en voor iedereen. Wij ontwerpen altijd met oog voor de uitvoering. Een goed ontwerp voldoet aan de eisen van vandaag maar is ook voorbereid op de toekomst. Het ontwerpteam van Haasnoot Bruggen heeft veel ervaring met het ontwerpen van bruggen. Technisch goed, dat zonder meer. Esthetisch en creatief verrassend! Wilt u meer doen met uw budget? Laat u dan verrassen door het ontwerpteam van Haasnoot Bruggen met voorstellen en voorbeelden.

Bezoek het Bruggen Inspiratie Centrum.

Haasnoot_Bruggen_BIC-10

Laat u inspireren aan de hand van voorbeelden, materialen en Virtual Reality presentaties in het Bruggen Inspiratie Centrum. Praat met elkaar over mogelijkheden, duurzaamheid en alle andere onderwerpen als het gaat om bruggen.

Maak een afspraak. Kies zelf een dag en tijd.

Laat een variantenstudie maken. Haasnoot Bruggen vergroot uw inzicht en maakt deze stap zeer toegankelijk én betaalbaar.

20032 - Schiedam - Brug Noordvest modern zonder trap - aanzicht 2

Haasnoot maakt het betaalbaar

Bij nieuwe projecten is een variantenstudie vaak de basis voor een goed begin. Bij Haasnoot Bruggen loont een variantenstudie ook voor kleinere projecten. Wij inventariseren uw eerste wensen, eisen en ideeën en zetten deze om in verschillende schetsontwerpen.

Elke variant wordt voorzien van consequenties voor onder andere het budget, levensduur, beheer en onderhoud, duurzaamheid (circulariteit en MKI score) gebruiksvriendelijkheid, uitvoering en natuurlijk esthetiek. Zo kunt u een wel overwogen besluit nemen.

Neem contact op met Haasnoot Bruggen als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten. Ook kunnen wij u goede voorbeelden laten zien van andere variantenstudies.

Uw gemeente kan veel meer doen voor hetzelfde budget. Neem de proef op de som en leg uw uitdaging bij ons neer.

21104 - Utrecht - Brug en steiger met schoprand - aanzicht 2

Een sprekend voorbeeld dat onze aanpak werkt

In Utrecht (zie plaatje) was er budget voor alleen een eenvoudige brug. Er was geen budget voor een ontwerp. Wij hebben een design brug ontworpen met 3D visuals, aangevuld met een riante rolstoelvriendelijke vlonder. Met de beste MKI scores en volledig CO2 neutraal geproduceerd. Alles binnen hetzelfde budget!

Onze visie rondom bruggen in de openbare ruimte is dat er veel meer gedaan kan worden met een budget. De combinatie ontwerp, functionaliteit en geïntegreerde processen bieden veel kansen. Wij benutten onze ervaring van 60 jaar bruggenbouw maximaal. Daarmee durven wij zelfs te stellen dat de kwaliteit van het eindproduct voor u als opdrachtgever én de gebruikers hoger zal zijn.

Wij bewijzen dit bijna dagelijks en al jarenlang. En wij verrassen opdrachtgevers keer op keer op een positieve manier. Meer doen met hetzelfde budget, dat kan echt. Wij hebben tal van goede voorbeelden en gaan graag met u in gesprek.

Leg uw uitdaging bij ons

Neem de proef op de som en neem contact op met ons team van bruggenbouwers. Uw uitdaging gaan wij zonder meer met u aan.

Wij organiseren alles voor uw brug

Eisen en
ontwerp
20032 - Schiedam - Brug Noordvest modern zonder trap - aanzicht 2

Met ons ontwerp team maken wij schetsen, VO, DO en UO. In 2D, 3D en 3D animaties.

Tekenen
en berekenen
Arjan Pols Haasnoot Bruggen

Onze ingenieurs en constructeurs maken de tekeningen en berekeningen.

Vergunningen en toetsingen
Paul Verbaken

Toetsing ROK, LIOR en WKB dossier. Wij doen ook alle benodigde aanvragen voor vergunningen.

Planning
en productie
Constructiebankwerkers - lassers

Wij verzorgen het gehele projectmanagement van A tot Z. Levering bruggen in hout, staal, composiet, beton en onderdelen van bamboe.

Logistiek en afzettingen
Vrachtwagenchauffeur

Wij organiseren alle transporten over weg en water. Afzettingen en bewonersbrieven.

Funderingen en plaatsing
bruggen_ArsenaalDelft_inhijsen_daglicht_Lucasvanderweer

Wij zorgen zelf voor de inmetingen, funderingen en plaatsingen.

+ Onderhoudsadvies en planningen
+ WKB (Wet kwaliteitsborging) dossiers
+ Alle productie 100% CO2 neutraal
+ Alle certificaten in huis en actueel
+ FSC gecertificeerd bedrijf sinds 1997
+ Sinds 1997 alleen 100% FSC hout leveringen
+ Staalverwerking t/m EXC klasse 3 (verkeersbruggen)
+ Gecertificeerd door TUV om officiële CE-verklaring af te geven

Mogelijk interessante berichten voor gemeenten, provincies en waterschappen.