Aannemer

Uniek aanbod.
Gratis brugontwerp voor u als aannemer!

Wij bieden het eerste ontwerp gratis aan, zodat u zonder risico kunt ervaren hoe wij werken.
Mocht u twijfelen over een bestaand brugontwerp, of als uw opdrachtgever iets mooiers wil zien, dan kunnen wij geheel kosteloos een schetsontwerp van een brug voor u maken. Een ander voorbeeld: als u uw brug kostenefficiënter wilt uitvoeren zonder in te leveren op de kwaliteit van het creatieve brugontwerp, kunt u eenvoudigweg ons aanbod uitproberen. U weet een ding zeker: de ontwerpers van Haasnoot Bruggen ontwerpen altijd met oog voor de uitvoering. En dat is voor veel aannemers een hele verademing.

Bruggen bouwen voor aannemers.

Het spreekt voor zich dat we vaak samenwerken met aannemers. In de meeste situaties zijn aannemers betrokken bij omvangrijke projecten waarbij specialistische elementen zoals bruggen en vlonders/steigers uitbesteed worden aan Haasnoot Bruggen. We nemen deel aan diverse fasen van een project, maar hoe vroeger we erbij betrokken worden, des te beter kunnen we toegevoegde waarde bieden.

Waarom het voor aannemers voordelig is om samen met Haasnoot Bruggen bruggen te bouwen.

Onze expertise in bruggenbouw en het samenwerken met aannemers bij het ontwerpen, bouwen en leveren van bruggen is omvangrijk, en we begrijpen hoe we toegevoegde waarde kunnen bieden voor en tijdens een project. We bieden verschillende diensten die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van aannemers.

Nuttige services voor aannemers:

  • Advies: We kunnen u zowel vooraf als tijdens het project adviseren over hoe u een brug op een slimmere en efficiëntere manier kunt realiseren. We zijn daarbij niet gebonden aan specifieke materialen.
  • Artist Impressions: We leveren direct artistieke impressies van schetsontwerpen, inclusief uw bedrijfslogo. Dit kan erg nuttig zijn tijdens gesprekken met opdrachtgevers. Een beeld spreekt immers meer dan duizend woorden.
  • Technische tekeningen en constructieve berekeningen: Deze voeren we zelf uit. Hierdoor krijgt u snel antwoorden op uw vragen.
  • Kostenramingen: We leveren kostenramingen voor de realisatie van bruggen die realistisch en nauwkeurig zijn. Zo voorkomen we teleurstellingen achteraf.

Uw aanbesteding winnen met een brugontwerp!

Als u van plan bent om mee te doen aan een aanbesteding en een onderscheidend brugontwerp nodig heeft, kunnen wij u verbazen. Naast onze creatieve inbreng, kunt u ook rekenen op beduidend lagere ontwerpkosten dan u normaal gesproken zou verwachten. Dit is vaak genoeg doorslaggevend geweest bij aanbestedingen.

Als u een brugontwerp nodig heeft.

De grootste verrassing is dat wij u kunnen helpen met de meest creatieve brugontwerpen. Brug ontwerpen die u maar vooral uw opdrachtgevers zullen verrassen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Als u benieuwd bent naar wat we voor u kunnen betekenen, staan we open voor een gesprek. We kunnen u tevens voorbeelden tonen van succesvolle brugontwerpen die we eerder hebben gerealiseerd.

Bel  071 402 17 44 of email info@haasnootbruggen.nl ons voor een afspraak. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Bruggen ontwerpen met Haasnoot Bruggen

Interessante berichten voor aannemers

Aanbevolen

Veel gelezen berichten