Shapes of nature voor bruggen met biophilic design

Mensen worden gelukkiger als de natuur en natuurlijke vormen aanwezig zijn in hun leefomgeving.

Mogelijk interessant

Biophilic design door Haasnoot Bruggen.

Circulair ontwerpen en bouwen is voor Haasnoot Bruggen al realiteit geworden. Het succes van circulair bouwen start met het ontwerp en nieuwe uitgangspunten. Maar er is meer om de relatie tussen mens en natuur te verenigen. Wij hebben met een team van creatieve mensen een nieuwe lijn ontworpen voor bruggen die de leefomgeving accentueren met natuurlijke vormen. Mensen worden gelukkiger als de natuur en natuurlijke vormen aanwezig zijn in hun leefomgeving. Daarom hebben wij een serie bruggen ontworpen waarbij ‘Biophilic denken’ centraal staat voor het designwerk. Onder de naam ’shapes of nature’ brengen wij bruggen die in een familie van bruggen toegepast kunnen worden als een enkel kunstwerk. Deze serie bestaat uit meer dan twintig Biofilie-design varianten die wij, met enkele voorwaarden, aan gemeentes, ten behoeve van de openbare ruimte, kosteloos beschikbaar stellen.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak om het Bruggen Inspiratie Centrum (BIC) te bezoeken. Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden en inspireren wij u met sprekende brugontwerpen.

Deze serie ontwerpen maken deel uit van een schitterende collectie aan brugontwerpen met verschillende stijlen en thema’s.

Andere berichten

Volgend bericht

Aanbevolen

Veel gelezen berichten